Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Môže mať Nissan X Trail len so spaľovacím motorom pohon všetkých kolies?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Lewis Hamilton verí, že sa dá opäť dokopy so Scherzingerovou

Automagazín - Formula

25.11.2011
SAO PAULO 25. novembra (WEBNOVINY) - Brit v službách tímu formuly 1 McLaren Lewis Hamilton je pripravený na nový začiatok, ktorým by mala byť už víkendová Veľká cena Brazílie.

Majster sveta 2008 zároveň verí vo vzkriesenie vzťahu s popovou speváčkou Nicole Scherzingerovou. Hamilton pricestoval na víkendové záverečné podujatie sezóny do Sao Paula z Los Angeles, kde strávil niekoľko dní so svojou dlhoročnou priateľkou. Pár sa tento rok oficiálne rozišiel.

"Užili sme si krásny týždeň s príjemnými spoločnými obedmi či večerami. Ešte je to príliš čerstvé, stále k sebe navzájom veľa cítime. Ja ju veľmi milujem. Takže, kto vie? Možno budeme raz zasa spolu," vyhlásil Hamilton.

Súkromný život 26-ročného pretekára sa stal tento rok predmetom mnohých diskusií a špekulácií, keďže mal dopad na jeho výkony. Hamilton zažil niekoľko kontroverzných momentov, opakovane ho vyšetrovali traťoví komisári a stal sa najtrestanejším pilotom roka.

Vyhral však tiež tri preteky, posledný pred dvoma týždňami v Abú Zabí. Dobrú náladu a pozitívny pohľad na svet však získal až počas dovolenky v Kalifornii. "Od minulej stredy som na víťazstvo v Abú Zabí nemyslel. Ale zažil som pár skvelých dní, čo pre mňa znamená viac ako triumf v pretekoch. Momentálne mám veľa pozitívnej energie," priznal Hamilton.


Rok Hamiltonovho rastu

Aj napriek trom víťazstvám v sezóne skončí prvýkrát v kariére horšie ako jeho tímový kolega. Jenson Button má na dosah titul vicemajstra sveta. Hamiltona neúspech v tímovom mikrosúboji netrápi

"Táto sezóna bola obdobím, v ktorej som rástol. Časom, keď si na ňu spomeniem, si možno s úsmevom poviem, že som tú lekciu potreboval. Nedávno som hovoril s kamarátom, ktorý je veľmi múdry, a vravel som mu, že tento rok bol veľmi zložitý. A on mi na to povedal, že to bol rok, v ktorom som rástol. To je jedna z najpozitívnejších vecí, ktoré som sa tento rok dozvedel. Sú to skúsenosti, ktoré si môžem preniesť do budúceho roka," uviedol Hamilton.

Hamilton má k okruhu Interlagos, na ktorej sa pôjde v nedeľu Veľká cena Brazílie, špeciálny vzťah. V roku 2008 si na ňom zabezpečil titul majstra sveta a Sao Paulo je preňho významné ako domov jeho veľkého idolu, zosnulého trojnásobného majstra sveta Ayrtona Sennu. V Brazílii bude jazdiť v špeciálnej prilbe v Sennových farbách a s jeho logom. Neskôr prilba poputuje do charitatívnej dražby.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén