Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Používa MG4 XPOWER jeden elektromotor?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Tom Cruise si vysúšal monopost F1

Automagazín - Formula

23.8.2011
MILTON KEYNES 23. augusta (WEBNOVINY) - Hollywoodsky herec Tom Cruise sa minulý týždeň v Kalifornii zúčastnil tajného testovania vozidla F1 Red Bull a na bývalého pilota rakúskej stajne Davida Coultharda, ktorý bol jeho sprievodca, urobil veľký dojem.

aCruise dostal jeden deň na to, aby sa za zatvorenými dverami na okruhu Willow Springs v kalifornskom Rosamondu dozvedel všetko o tom, ako funguje monopost F1.

Udalosť, ktorá sa konala 15. augusta, bola súčasťou propagačnej akcie Red Bullu v USA. Cruise, známy fanúšik motoristického športu, údajne dosiahol rýchlosť takmer 300 km/h a na okruhu dlhom 1,5 kilometra odjazdil 24 kôl. Svoj čas počas dňa dokázal zlepšiť o jedenásť sekúnd. "Tom je kompletný jazdec! Bol som prekvapený, ako rýchlo sa zžil s autom," ocenil Coulthard hollywoodsku hviezdu a dodal: "Bol neuveriteľný, najmä keď berieme do úvahy, ako je vozidlo F1 komplikované. Naozaj na mňa urobil dojem."
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén