Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Môže mať Nissan X Trail len so spaľovacím motorom pohon všetkých kolies?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Valentino Rossi nekončí, tvrdí jeho mentor

Automagazín - Motošport

24.10.2011
RÍM 24. októbra (WEBNOVINY) - Sedemnásobný majster sveta cestných motocyklov triedy MotoGP Valentino Rossi je síce zdrvený zo smrti svojho priateľa Marca Simoncelliho na nedeľňajšej Veľkej cene Malajzie, na ktorej mal sám nechcený podiel, ale neznamená to koniec jeho kariéry.

Správy podobného druhu sa začali šíriť po tom, ako sa Rossi zmohol po tragédii iba na pár slov na Twitteri: "´Sic´ mi bol ako mladší brat. Silný v pretekoch a milý v bežnom živote. Veľmi mi bude chýbať."

Simoncelli so svojou Hondou spadol na Sepangu v 11. zákrute, keď jeho predná pneumatika stratila priľnavosť.

Dvadsaťštyriročnému Talianovi sa nestihli vyhnúť Colin Edwards ani Rossi, keďže sa Simoncelli dostal do ich jazdnej dráhy. Pri incidente mu odletela ochranná prilba, zostal bezvládne ležať na trati, a hoci sa krátko po nehode dostal do rúk lekárov, približne pol hodiny od incidentu - o 16.56 h miestneho času - oznámili, že podľahol ťažkým zraneniam.

Rossi vyviazol z kolízie bez zranení. Manažér jeho bývalého tímu Yamaha Davide Brivio však označil informácie o Rossiho odchode zo scény za nepodložené. "Veľa ľudí sa pýta na ´Valeho´ úmysel skončiť. Vôbec to nie je pravda. Je mi ľúto, že to musím takto vysvetľovať," ozrejmil Brivio na tej istej sociálnej sieti.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén