Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Môže mať Nissan X Trail len so spaľovacím motorom pohon všetkých kolies?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
ŠPORT

Rossi tretíkrát víťazom

Mugello – Talianske preteky MotoGP sa odohrávali v réžii Valentina Rossiho (Taliansko). Po nevydarenom štarte sa dostal za dvojicu Pedrosa – Stoner a vo štvrtom kole začal na čele kraľovať.

Rossi opäť víťazne

Shanghai – Rossi si po siedmich pretekoch bez víťazstva opäť dokázal poradiť so všetkými súpermi. V Pramac Grand Prix of China po suverénnej jazde vystúpil na najvyšší stupienok.

Rozbehli sa aj preteky DTM

Hockenheim – Tohto roku sa v pretekoch DTM opäť očakáva veľký súboj automobilov Audi a Mercedes. Prvé podujatie dopadlo úspešne pre ingolstadtskú značku.

Po troch pretekoch

Bratislava – Svet F1 má za sebou trojo úvodných pretekov, ktoré sa nezaobišli bez zaujímavých udalostí. Tie ukázali, že tohtoročný seriál môže byť veľmi zaujímavý, veď na najvyšších stupňoch pre víťazov stáli traja pretekári.

Po dvoch pretekoch

Jerez – V Španielsku sa minulý víkend jazdili ďalšie preteky v kategórii MotoGP. Pre Taliana Valentina Rossiho to bolo už 100. umiestnenie na pódiu a nováčik Jorge Lorenzo, jeho tímový kolega, skončil v oboch doterajších tohtoročných pretekoch na pódiu.

Spolupráca dvoch partnerov

Leonberg-Höfingen – Spoločnosť TechArt potvrdila, že sa zrodila nová spolupráca s automobilovým pretekárom Uwe Alzenom. Alzen a obchodný riaditeľ Thomas Behringer vyhlásili, že ich spolupráca sa v skutočnosti nikdy neprerušila.

Loeb opäť víťazne

Villa Carlos Paz – Argentínska Rally bola ďalším podujatím Majstrovstiev sveta automobilových súťaží. Vo víťaznej forme sa predstavil Sébastien Loeb na automobile Citroën C4 WRC.

Pripravený na štart

Gaydon – Prebúdzajúca sa jar naštartovala aj motoristické disciplíny. Niektoré majú premiéru pred sebou, iné sú už v plnom prúde. Do súboja o najvyššie pocty sa hodlá zapojiť aj Aston Martin.

Vyslanie na okruhy

Ženeva – Hoci je do aprílového začiatku sezóny pretekov DTM ešte pomerne ďaleko, na svete je už náradie, ktoré bude opäť bojovať o najvyššie priečky. Audi A4 DTM má označenie R14.

Okruhový špeciál

Zuffenhausen – Spoločnosť Porsche predstavila nové Porsche 911 GT3 Cup S. Tento rýchlik spĺňa predpisy FIA GT3 a môže sa teda pokojne vydať na svetové okruhy.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén