Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Môže mať Nissan X Trail len so spaľovacím motorom pohon všetkých kolies?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

Dvakrát novinka: Chevrolet Aveo a Epica automat

V európskych trhových vodách sa cíti Chevrolet ako ryba vo vode. Patrí medzi najdynamickejšie sa rozvíjajúcich producentov.

So širokým úsmevom: Seat Ibiza

V automobilke Seat skonštatovali, že je čas na zmenu. Preto sa končí šesťročný cyklus tretej generácie a nastupuje štvrté pokračovanie. Prvé jazdy s novinkou sme absolvovali na ostrove s rovnomenným názvom – Ibiza.

Správne naformátovaný: Suzuki Splash

V spoločnosti mini vozidiel sa v ostatnom čase objavilo zopár zaujímavých noviniek. Automobilka Suzuki predstavila v Ženeve model Splash, ktorý prišiel zároveň na náš trh.

Oslavné chorály

Do rámca viacerých oslavných výročí sa v ostatnom čase zaradil aj Mercedes-Benz. Jeho trieda M sa dožila desiatich rokov narodenín, preto sa objavila jubileum pripomínajúca verzia Edition 10.

Vrchol prepychu a komfortu: Lexus GS 460

Luxusná a dcérska značka Toyoty, Lexus, prišla s rozsiahlou inováciou modelového radu GS. Doterajšiu verziu GS 430 nahradil model GS 460.

Borec do terénu: Land Rover Defender 90 SW

Značka Land Rover je vo svete terénnych vozidiel pojmom. Medzi špičku patrí model Defender, ktorý je na jazdu v ťažkých podmienkach špecialistom.

Najmenší z úsporných: VW Polo 1.4 TDI BlueMotion

Do rámca aktivít úspornosti v koncerne Volkswagen zapadá aj jeho malý model Polo. Dostal nálepku BlueMotion, čím potvrdzuje svoju príslušnosť a poslanie.

Nový po štrnástich rokoch: Renault Twingo

Druhá generácia najmenšieho automobilu z rodiny Renault, Twingo, prichádza na slovenský trh s tromi základnými poslaniami výrobcu. Je živé, praktické a kráča s dobou. Na slovenský trh bude uvedené 5. januára 2008.

Návrat do minulého storočia: Toyota Corona

Čo tak vrátiť sa na koniec šesťdesiatych rokov a vyskúšať si jedného príslušníka japonského výrobcu Toyota? Takáto možnosť sa nám naskytla nedávno.

V príťažlivých líniách: Ford Mondeo 2.0 TDCI

Predchádzajúca generácia modelu Ford Mondeo vyzerala veľmi dobre, nasledujúca tento štylistický vklad posúva ešte ďalej. Triezvy výzor zostal, no priťahuje pohľady už pri prvom kontakte.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén