Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Prichádza na Slovensko 9. generácia VW Passat?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

Vyhotovenie v podobe hatchbacku: Subaru Impreza 2.0R

Značka Subaru je vo svete známa ako výrobca štvorkoliek a preslávila ju najmä štvordverová Impreza. Rovnomenný model teraz prichádza iba vo vyhotovení päťdverového hatchbacku.

Slušná nádielka komfortu: Kia Sportage 2.0 CRDi

Juhokórejská automobilka Kia zapustila na Slovensku hlboké korene. V žilinskom závode sa vyrába aj model Sportage, teda môžeme ho pokojne pokladať za domáci produkt.

Úžitkový elegán: Citroën Nemo 1.4 HDi

Spájanie skúseností pri vývoji vozidiel nie je ničím výnimočným, čo potvrdzuje najnovšie aj Citroën Nemo. Ide o kompaktný úžitkový automobil s výbornými manévrovacími schopnosťami a príťažlivým vzhľadom.

S väčšou objemnosťou: Renault Clio Grandtour 1.5 dCi

Po vstupe Clia tretej generácie do automobilovej služby prišiel rad aj na verziu kombi. Nepridŕža sa striktne ponuky maximálneho objemu v kufri, ale pridáva aj šarmantnosť.

Trochu mýli vzhľadom: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D

Najnovší prírastok z dielne Mitssubishi, Lancer, vznikol v európskom dizajnovom centre tejto značky. Jeho vzhľad trénovaného atléta vzbudzuje dojem, že ide o verziu EVO.

Pre Európu menšia: Mazda CX-7

Módna vlna SUV si našla miesto aj v japonskej automobilke Mazda. Európski zákazníci možu pokukávať po trochu menšej odvodenine z CX-9, ktorá sa predáva v Amerike.

Doping turbom: Renault Twingo 1.2 TCE GT

V Renaulte si povedali, že štrnásť rokov služby stačí. Určite viete, kam mierime. Takto dlho slúžil najmenší z ponuky, model Twingo. Na Slovensku chýbal od roku 2004.

Výkonová dvojka: Škoda Fabia 1.2 HTP

Druhým výkonovým stupňom v rámci ponuky alternatív novej Fabie je trojvalcový benzínový agregát 1.2 HTP so štvorventilovou technikou. Aj tento model možno získať viacerými formami financovania.

Prístup do terénu: Škoda Octavia Scout 2.0 TDI

Škoda Auto nenecháva nepovšimnuté ani povyrazenia za zábavou vo voľnom čase. V jej portfóliu je Octavia Scout, ktorá už výzorom pripomína, že je ochotná zdolávať mierne náročné terény.

Šťastná sedmička: Opel Astra Sedan

Úspešne bodujúca Astra si najnovšie pripísala do svojho kruhu rodiny verziu sedan. Prvýkrát očaril turecké publikum v novembri minulého roka. Expedujú ho z poľského závodu v Gliwiciach.
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén