Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Používa MG4 XPOWER jeden elektromotor?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Šéf Ferrari by privítal Sebastiana Vettela vo svojom tíme

Automagazín - Formula

11.10.2011
RÍM 11. októbra (WEBNOVINY) - Šéf Ferrari Stefano Domenicali by od roku 2014 privítal vo svojom tíme úspešného obhajcu titulu majstra sveta Sebastiana Vettela. Nemecký pilot má zmluvu s Red Bullom práve do roku 2014.

V talianskej "scuderii" by vytvoril dvojicu s iným dvojnásobným šampiónom Fernandom Alonsom. "Či by Alonso zniesol Vettela? Myslím si, že áno, fungovalo by to. Fernandova silná stránka je v tom, že sa nebojí konkurencie," povedal Domenicali pre Gazzetta dello sport.

Dvadsaťštyriročný Vettel sa sám nechal počuť, že by jedného dňa chcel jazdiť za Ferrari. Športový riaditeľ Red Bullu Helmut Marko však upozornil, že mladý Nemec, ktorého už teraz porovnávajú s Michaelom Schumacherom, nepôjde do Ferrari iba kvôli slávnej značke. "Vettel je pragmatik. Neodíde od nás dovtedy, kým mu budeme ponúkať lepšie podmienky ako ostatní," myslí si Marko.

Druhý pilot Ferrari Felipe Massa má zmluvu iba do roku 2012 a za jeho nástupcu mnohí pasujú Brita Lewisa Hamiltona, s ktorým si Brazílčan vybavoval účty po kolízii na nedávnej Veľkej cene Singapuru. Hamilton a Alonso spolu absolvovali jednu sezónu v McLarene.
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén