Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Používa MG4 XPOWER jeden elektromotor?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Jazdec F1 Rosberg predĺžil zmluvu s Mercedesom

Automagazín - Formula

10.11.2011
ABÚ ZABÍ 10. novembra (WEBNOVINY) - Nico Rosberg podpísal novú zmluvu s Mercedesom, ktorá mu zaručuje jazdecké miesto v nemeckom tíme F1 minimálne do konca sezóny 2013.

Mercedes to oznámil vo štvrtok, teda pred víkendovou Veľkou cenu Abú Zabí. Aj budúci rok by mal 26-ročný syn fínskeho majstra sveta z roku 1982 Kekeho Rosberga zbierať skúsenosti od svojho kolegu v tíme Michaela Schumachera.

Mladý Rosberg má nemecké občianstvo a začínal vo Williamse, od roku 2010 sa stal súčasťou Mercedesu. Odvtedy stál trikrát na pódiu pre troch najlepších - v minulej sezóne si pripísal tri tretie miesta - nazbieral dovedna 217 bodov. Dvoje preteky pred koncom ročníka je v poradí jazdcov na priebežnej 7. priečke.

"Mojím životným snom zostáva víťazstvo so striebornými šípmi. Verím, že tím dokáže postaviť víťazné auto a že nadviažeme na slávnu históriu Mercedesu," povedal Rosberg a dočkal sa aj pochvalných slov od šéfa tímu Rossa Brawna: "Má výbornú pracovnú morálku. Spolu s Michaelom tvoria pár, ktorý posúva celý tím dopredu. Tešíme sa, že dostaneme príležitosť pripraviť pre neho monopost, ktorým získa svoje zaslúžené prvé víťazstvo v F1."
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén