Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Môže mať Nissan X Trail len so spaľovacím motorom pohon všetkých kolies?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

Rozvíjanie dobrých stránok: Škoda Octavia (facelift)

Nedávno sme mohli obdivovať faceliftovanú Škodu Octavia v Paríži. V rýchlom slede nasledovali jazdné prezentácie, na ktorých sme sa zúčastnili aj my. Všetko sa udialo v okolí Prahy a Plzne.

Osmičková epizóda: Honda Accord 2.4 i-VTEC

Čas sa nezastavuje ani pri Honde Accord. Na svete je už ôsma generácia, ktorá prináša modernú techniku a dynamický vzhľad. Samozrejme, hlavným znakom je posun vpred.

Zväčšovanie rozmerov: Renault Grand Modus 1.5 dCi

Pochádza z automobilky Renault a má na čom stavať. Na zopár okamihov sadneme do väčšieho modelu Modus, ktorý sa necháva osloviť aj slovkom Grand.

Možnosť získania priestoru: Fiat Fiorino Combi

Malý úžitkový automobil talianskej spoločnosti Fiat ponúka dve možnosti – skriňovú a osobnú verziu kombi. S druhou sme sa mali možnosť zoznámiť v krátkom teste.

Koncepty mu určili štýl: Saab 9-3 SportCombi 1.9 TTiD

Saab vyšiel na svetlo s viacerými konceptmi. Tie určili aj podobizeň najnovšieho modelového ročníka 2008 v prípade automobilu Saab 9-3.

Talianska kráska: Alfa Romeo MiTo

Pozícia značky Alfa Romeo na trhu sa má posilniť prostredníctvom modelu MiTo. Všetko nasvedčuje tomu, že sa tak udeje, veď talianski štylisti si dali skutočne záležať.

Lákavé globálne vozidlo: Dacia Sandero

V portfóliu značky Dacia sa zjavuje celkovo už piaty model. Najprv sa objavil v Južnej Amerike, teraz prichádza do Európy. Ide o globálne vozidlo s veľmi lákavým pomerom cena/úžitkové vlastnosti.

Schopnosti nafty: BMW 635d

Kedysi nepredstaviteľné, dnes už realita. Naftové agregáty sa začínajú presadzovať aj v segmente športových automobilov. Technologickú špičku ponúka bavorská značka v modeli 635d.

Dynamika zabalená do elegancie: Fiat Linea 1.4 T-Jet

Témou súčasnosti sú malé turbomotory. Fiat osadzuje takouto pohonnou jednotkou najnovšie modely Linea, Grande Punto a Bravo. Dynamika tu rozhodne nechýba, čo dokázala aj testovaná Linea.

Vyhotovenie v podobe hatchbacku: Subaru Impreza 2.0R

Značka Subaru je vo svete známa ako výrobca štvorkoliek a preslávila ju najmä štvordverová Impreza. Rovnomenný model teraz prichádza iba vo vyhotovení päťdverového hatchbacku.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén