Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

KIA Sportage PHEV 1,6 T-GDi: Každodenný pracant s pomocníčkou elektrinou

Aktuálna KIA Sportage si na trhu ide svoju vlastnú úspešnú hru. S konkurenciou sa vie biť hrdinsky a vďaka svojim prednostiam je často víťazom. Do redakcie nám prišla v poriadne nabitej výbave a navyše vo verzii plug-in hybrid. Podrobili sme ju testu každodennosti.

 

MG ZS 1.0 TGI Exclusive: Vyzývateľ

Na slovenský trh nedávno prišiel narobiť vietor nový hráč. Nesie slávne anglické meno MG, no neprišiel tvrdohlavo odkazovať na minulosť a ťažiť zo svojej slávy retro doplnkami. Objavil sa v nabitom segmente moderných mestských crossoverov či malých SUV. Vyskúšali sme si ho a treba uznať, že do súboja o trhový podiel je MG vybavené celkom slušne.

 

Volkswagen Golf R: vášeň a rozvaha

Volkswagen Golf bol a ešte aj stále čiastočne je model, ktorý sa konkurencia snažila a snaží dobehnúť, podobať sa mu a odhryznúť mu trocha z jeho trhového koláča nižšej strednej triedy. Golf si v tom súboji vždy počínal veľmi dobre. S chladnou hlavou a bez zbytočných extravagancií odrážal útoky. Z času na čas k tomu pridal trocha veľmi chutného korenia v podobne zábavnejších verzií GTI či pred dvadsiatimi rokmi svalnatým R32.

 

Hyundai Santa Fe 1,6 T-GDi PHEV PREMIUM: robustný bodyguard

Hyundai Santa Fe je v portfóliu automobilky neprehliadnuteľný. Je to stálica, ktorá patrí k najvyhľadávanejším SUV na slovenskom trhu. 

Škoda Karoq 1.5 TSI 7AT: Rozumná voľba

Aktuálne sú debaty o alternatívnych palivách témou dňa. Je to pochopiteľné a je to len otázka času, keď príde k zmene. História automobilizmu si to pamätá niekoľkokrát a to má len niečo cez 130 rokov. Testovať v dnešnej dobe čisto benzínové auto sa teda môže zdať ako poriadny anachronizmus, spiatočníctvo, provokácia. Lenže v čase, keď, zdá sa nie je dostatok dôležitých elementov na výrobu supermoderných áut, to je celkom v poriadku. Do rúk sa nám dostala stredne vybavená Škoda Karoq, s motorom zo stredu portfólia. Je naozaj stredná cesta zlatá?

 

Mercedes-Benz Citan Tourer PRO 110 CDI: Rodinný priateľ

Ak ste sa prehrabávali ponukami automobiliek a hľadali niečo akurátne pre vašu aktívnu rodinu, mohli ste zakopnúť o malosť kombíkov a veľkosť dodávok. Nič medzi tým nie je? Ale je. Existuje kategória vozidiel, ktoré vyhľadávajú najmä malí živnostníci, hodinoví manželia, maliari, remeselníci či trhovníci. 

Extravagantný všeumelec: Hyundai Tucson N-Line 1.6 CRDi

Patrí medzi najvýraznejšie SUV naprieč všetkými triedami. Jeho technika z neho robí schopného pomocníka na každý deň, ktorý sa nebojí prekážok a zvláda aj úlohu jediného vozidla v rodine. Hyundai Tucson je v konkurenčnom boji silným protivníkom. S naftovým motorom a štýlovými doplnkami z kolekcie N-Line svoje plusy ešte zvýrazňuje.

 

Audi Q4: Premiant so sľubným dojazdom

Prvé živé stretnutie s Audi Q4 veľmi prekvapilo.

 

Hyundai Bayon - Prvé zoznámenie

Hyundai spravil zaujímavú vec. Do segmentu, v ktorom už jedného hráča má, vopchal ešte jedno auto. Na prvý pohľad z toho bude bratovražedná vojna, lenže keď sa prizriete novému modelu Bayon bližšie, zistíte, že tie autá nie sú z jedného cesta a každé smeruje k inému motoristovi.

 

Renault Arkana: Nový lovec v strednom prúde

V súčasnosti sú karosérie typu suvcoupé záležitosťou prémiových automobiliek. Neustále zlepšujúcemu sa  mainstreamu, opovážlivo posúvanému latku stále vyššie, sa však zachcelo odhryznúť si z tohto koláča.Klienti prémiových automobiliek nad suvcoupé nos neohrnuli, tak prečo by to neskúsil napríklad Renault.
Má model Arkana našliapnuté na slušnú porciu?
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén