Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

Volkswagen Golf Limited 1.5 TSI ACT 6st: Voľba rozumu

Na Slovensku je taký trend, že si motoristi pri výbere vozidla často zvolia tu najdrahšiu a najsilnejšiu verziu v danom modelovom rade. Zastavia sa až pri ostrých variantoch. To je niekedy škoda, lebo pri ich ďalšom predaji často práve oni strácajú najviac. Keď sa však vyberá s triezvou hlavou, potom strata hodnoty nemusí byť taká závratná a pritom vodičom a posádke nebude nič chýbať.

 

Dacia Sandero Stepway TCe 90: veľa muziky za málo peňazí

Prvoplánový názov testu som dal náročky. Totiž, presne to mi behalo hlavou, keď som sa počas týždňového testu snažil Daciu Sandero Stepway nachytať na hruškách. Je to jednoduché. Nečakaj nič, dostaneš všetko.

 

Škoda Kamiq Scoutline: Mešťan v kostýme dobrodruha

Aj keď sa zdá, že veľkým SUV začína biť umieračik, mestským crossoverom sa na trhu stále darí. Automobilky so schopnosťou počúvať motoristov to dobre vedia a hrajú im na city.

 

Citroën C3 PureTech 110: kamarát na každý deň

Citroën v ostatných rokoch poriadne zapracoval na dizajne. Ostáva tak verný imidžovej povesti automobilky. Modelové portfólio však dokazuje, že nepoľavuje ani vo svete inovácií. Mestská legenda C3 tak získala mix fantastických vlastností.

 

Hyundai i30 fastback N-Line: Baránok vo vlčom rúchu

Možno nie ste ten typ, ktorý nutne potrebuje pod kapotou tristo konských síl, ani ten, ktorý páli gumy na križovatkách a trávi víkendy na okruhu… no pritom sa vám páčia športové autá. To však nie je dilema, pri takýchto preferenciách netreba robiť kompromisy. Je tu predsa Hyundai i30 fastback N-Line.

 

KIA Sorento 2.2 CRDi: športovo-úžitkový elegán

Model Sorento je v porftóliu značky KIA známa firma. Vždy keď sa okolo neho niečo šuchne, tak klienti nastražia uši. Modelový rok 2020 sme si preto nenechali ujsť, navyše je hmatateľným dôkazom toho, kam sa dokáže automobilka posunúť, ak nezaspí na vavrínoch, počúva svojich klientov, dbá na vývoj a túži poraziť konkurenciu inak, než marketingom.

 

SsangYong Korando 1.5 E-XGi: Priateľ do nepohody

Svet športovo-úžitkových áut je preplnený. K ich výrobe sa obrátili aj tie najtvrdohlavejšie automobilky, len aby zachytili trend a skúsili zabojovať o srdcia vodičov. Ako si v tej záplave áut vybrať tak, aby ste sa trocha vymanili z obyčajnosti a našli si niečo neopozerané? Spomínate si na SsanYong? Ten je medzi SUV starý harcovník a už si čo to preskákal, nuž a nejaký čas opäť poľuje aj v našich končinách a je vyzbrojený veľmi dobre.

 

Renault Clio E-Tech: Z F1 do mesta

Renault Clio je stálica v segmente malých áut, je neodmysliteľnou súčasťou mestskej dopravy alebo jedno z prvých áut dospievajúcej mládeže. 

Opel Corsa - e: legende chutí aj elektrina

Elektromobily sú veľká téma. V každom centimetri ich existencie sa vynára nejaká otázka. Čo by vo vás vzbudilo záujem o auto na elektrinu? Dizajn konvenčného automobilu? Rozumný dojazd, jednoduché spolunažívanie, lacná prevádzka, vybudovaná infraštruktúra? Na niekoľko z týchto otázok sme dostali odpoveď. Opel zmiešal slávne meno Corsa s modernou technológiou a my sme sa jej pozreli na zúbok.

 

Dacia Duster TCe 74 kW/100 k S&S LPG: Držgroš

Ak ste človek, ktorý vyhľadáva tovar s prihliadnutím na pomer hodnoty za peniaze a je vám jedno koľko pásikov majú topánky, hlavne, že fungujú spoľahlivo a dobre, potom zbystrite pozornosť. Zabudnite na reklamu, že Duster stojí, ako dámska kabelka. To je marketing. Zoberte si vodičák a choďte sa odviezť, bude to mať väčší zmysel, než naletieť niekomu na lep.

 

 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén