Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Prichádza na Slovensko 9. generácia VW Passat?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

Mitsubishi Colt 1.6 HEV: slávne meno v novom šate

Malé viac-menej mestské Mitsubishi Colt si za svoju existenciu vybudovalo veľmi slušné renomé. Dokonca malo aj drobnú príchuť motoršportu, v ktorom boli tri diamanty roky silným hráčom.

Hyundai i10 1,2i Style: talentovaný drobec

Trieda malých mestských vozidiel zdá sa byť ohrozená. Z kolotoča vypadli viacerí silní a tradiční hráči, ktorí si povedali, že slabé predaje im nestoja za námahu. Existujú však vytrvalci a tí sa ešte nevzdali. Na vlastnej koži sme si vyskúšali, aké je to žiť s malým Hyundai i10.

 

KIA EV9: auto roka 2024

Kia EV9 sa začiatkom tohto roka stala držiteľom titulu slovenské Auto roka 2024. My sme s ňou mali česť ešte koncom roka 2023. Vzali sme ju na výlet z Bratislavy do Tatier a späť. Vonku vládla neskorá jeseň a teploty klesli pod 10 stupňov. To boli ideálne podmienky na test dojazdu. Ak sme totiž chceli cestovať komfortne, museli sme si kúriť.

 

MG5 Electric: praktik na elektrinu

V redakcii sa nám vystriedalo už množstvo elektromobilov. V drvivej väčšine išlo o SUV, čo je pochopiteľné. Výrobcovia do veľkej karosérie zmestia akumulátory a auto nestratí tradičné proporcie svojej triedy. Mali sme niekoľko limuzín, hatchbackov a mestských drobcov, ktorým elektrina pasuje najviac, no z výrobných programov sa akosi strácajú. Elektrické kombi sme ešte nemali, preto sme MG5 privítali s nadšením. Naplní elektrický pohon možnosti rodinného kombi?

 

ŠKODA KODIAQ 2.0 TSI 4x4: dôstojná rozlúčka

Jednou z výhod generačnej výmeny automobilov je výpredaj odchádzajúcej generácie. Samozrejme, záleží, či odchádzajúce auto bolo úspešné. Ak nebolo, tak sa s ním automobilka veľmi nechváli. Aktuálne sa lúči Kodiaq, ktorý veru úspešný bol.

 

Jeep Gladiator Overland 3.0 V6 8A: Odvážny rančer

Vo svete plnom rozmaznaných SUV, ktoré sa zväčša do terénu nikdy nedostanú, sú naozajstné terénne autá výnimočné zjavy. Ako sa žije s terénnym, pracovným pickupom?

 

FIAT Doblo Combi 1.5 BlueHDi: poslušný pracant

Existuje kategória áut, ktorú si v premávke veľmi nevšímame. Chvíľu som mal dokonca pocit, že už ani nie je v ponuke, že tento typ vozidiel jednoducho vymrel. Lenže nie je to tak. Automobilky naň nezanevreli a v ponuke ho majú. Malé úžitkové vozidlá. Do redakčnej garáže nám zaparkoval Fiat Doblo Combi.

 

Škoda Enyaq iV 60 Loft: elektromobil na každý deň

Po dlhšom čase nám v redakcii pristála Škoda Enyaq. Nie je to prvý raz, čo sme tento mladoboleslavský elektromobil mali v redakčných službách, tentoraz však prišiel v príjemnej výbave Loft.

 

Renault Arkana E-Tech full hybrid 145: štýlovo každý deň

Francúzskej automobilke Renault v oblasti dizajnu ostatné roky ide karta. V čase, keď sa množstvo áut na seba až priveľmi podobá si Renault udržiava poznateľnú tvár, ktorá je moderná, vie čo je „trendy“ a pritom ostáva svojská. Ak niekto vyberá auto podľa výzoru, tu je na správnej adrese. 

Renault Austral 1,33 TCe HEV: pod tlakom očakávaní

Renault Austral to od začiatku nebude mať jednoduché. Je v preplnenom segmente a pod tlakom očakávaní z každej strany. Nároky naň kladie hlavne automobilka, ktorá sa Australom pokúša nahradiť viacero „vypadnutých“ modelov. Na rodinnom výlete sme si vyskúšali, či sa Renault neprerátal.

 

|<<<
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén