Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Má Lexus LM 350 h aj 7-miestnu verziu?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
NOVINKY

HIPPIE CAVIAR HOTEL: RENAULT VÍZIA 5-HVIEDZIČKOVÉHO ÚNIKU

Na autosalóne v Düsseldorfe zafúka vietor slobody s elektrickým Renault HIPPIE CAVIAR HOTEL

 

 

Na slovenský trh dorazil facelift modelu SsangYong MUSSO Grand

Na slovenský trh práve fyzicky dorazil nový facelift modelu SsangYong MUSSO Grand. Tento praktický a všestranný pick-up v prémiovom prevedení prešiel výraznou úpravou dizajnu v exteriéri. Na slovenskom trhu nové MUSSO Grand štartuje na 26 340 eur s DPH (21 950 eur bez DPH) a za túto cenu ponúka prepínateľný pohon 4x4, elektronickú uzávierku diferenciálu, plnohodnotných päť miest na sedenie a bohatú štandardnú výbavu.

Nový debut na americkom trhu – tu je Corolla Cross!

V USA sa do showroomov onedlho dostane Corolla Cross, nové subkompaktné SUV, dostupné s pohonom  všetkých  kolies (AWD). Americkí vodiči majú na výber z dvoch crossoverov na platforme TNGA-C a počet  SUV v sortimente japonskej značky na tomto trhu narastie na osem.  

 

Až 96% majiteľov je s vozidlami Hyundai spokojných. Najviac s modelmi i10, Santa Fe a i30.

Až 96% slovenských majiteľov a majiteliek vozidiel Hyundai je so svojimi autami veľmi alebo skôr spokojných. 69% z nich v prieskume potvrdilo, že sú so svojimi autami veľmi spokojní, a ďalších 27%, že sú skôr spokojní. Naopak menšiu spokojnosť alebo nespokojnosť s vozidlami Hyundai uviedli iba 2% všetkých vlastníkov automobilov značky Hyundai. Vyplýva to z prieskumu, ktorý slovenský importér značky Hyundai realizoval v apríli a máji roku 2021 formou online dotazníkov a do ktorého sa zapojilo 905 súčasných majiteliek a majiteľov vozidiel Hyundai – fyzických osôb zo Slovenska.

 

NOVÁ GENERÁCIA MODELU LEXUS NX JE NA SLOVENSKU

Lexus na Slovensku spúšťa oficiálny predpredaj novej generácie modelu Lexus NX. Pri tejto príležitosti budú mať zákazníci možnosť pozrieť si spomínaný model u autorizovaných partnerov značky Lexus ako v Bratislave, tak aj v Žiline. Model bude k dispozícii pre záujemcov už túto stredu 28. júla počas celého dňa.

 

Vylepšenie komfortu jazdy pre Mercedes-Benz Sprinter

Nový motor pre úspešný veľký transportér z dielne Mercedes-Benz Vans: už od konca minulého roka sa skriňová dodávka Sprinter a šasi s náhonom na zadné kolesá dodáva s výkonným a efektívnym štvorvalcovým dieselovým motorom OM654 z portfólia agregátov z dielne Mercedes-Benz Cars. Na jeseň tohto roku bude nasledovať prestavba pre všetky štyri ďalšie varianty. Výrazne sa tým zlepší komfort jazdy vo vozidle Sprinter 2021.

Hyundai v prvom polroku 2021 trhovou dvojkou s podielom vyše 9%. Bestsellermi sú modely TUCSON a i30.

Hyundai Motor Slovakia, autorizovaný importér značky Hyundai na Slovensku, zverejnil štatistiky predaja za prvých šesť mesiacov roka 2021. Hyundai v tomto období na Slovensku predal 3 886 kusov nových vozidiel a dosiahol trhový podiel 9,16%.

Toyota a CaetanoBus uvádzajú bezemisné autobusy pod spoločnou značkou

Portugalský výrobca autobusov CaetanoBus a spoločnosť Toyota oznámili, že uvedú pod spoločnou značkou akumulátorový mestský autobus e.City Gold a elektrický autobus na palivové články H2.City Gold.

Nový Opel Astra: Presvedčivý, elektrifikovaný a úsporný

Automobilka Opel dnes odhalila na úplne novú šiestu generáciu modelu Astra. Úspešný príbeh bestselleru značky Opel sa začal pred 30 rokmi potomkom legendárneho modelu Kadett. S úplne novou Astrou teraz nemecký výrobca otvára ďalšiu kapitolu: prvýkrát je kompaktný model triedy k dispozícii s elektrickým pohonom.

 

Model CUPRA Leon získal hodnotenie 5 hviezdičiek Euro NCAP

Model CUPRA Leon potvrdil úspech orientácie značky CUPRA na výrobu vozidiel, ktoré sú nielen vysoko výkonné ale ktoré aj patria k najbezpečnejším na trhu. Vysoko výkonný kompaktný model získal najvyššie hodnotenie 5 hviezdičiek v ostatnej sérii prísnejších bezpečnostných testov Euro NCAP.

 

Hyundai zverejnil cenník KONA N a spustil jej predaj na Slovensku

Slovenský importér značky Hyundai zverejnil cenník nového výkonného modelu KONA N. Prvé ostré SUV v rodine modelov N sa u nás bude predávať s turbobenzínovým dvojlitrom s výkonom 206 kW (280 k) v jedinej konfigurácii – s 8-stupňovou N DCT prevodovkou a v plnej výbave N Performance. Cena vozidla je po odrátaní vstupného bonusu 35 490 € s DPH. Za príplatok je možné získať už len príplatkový lak karosérie (590 €) a panoramatické strešné okno (1 200 €).

 

Nový SEAT Ibiza v predpredaji - slovenské ceny a výbavy

Značka SEAT modernizovala svoj model Ibiza osviežením vonkajšieho vzhľadu a revolučne novým interiérom, ako aj novou úrovňou digitálnej konektivity a najmodernejšími asistenčnými systémami.

 

Nová ŠKODA FABIA štartuje na slovenskom trhu s cenou od 11 760 eur

Nová ŠKODA FABIA, obľúbený hatchback, ktorý bol oficiálne predstavený začiatkom mája, už pozná slovenské ceny. Novinka prichádza s ešte väčšími rozmermi, priestrannejším interiérom, bohatou štandardnou výbavou a technologickými novinkami, ktoré doposiaľ v modeloch tejto triedy neboli štandardom. Štartuje vo výbave Active s motorom 1,0 MPI 48 kW (65 k) a päťstupňovou manuálnou prevodovkou na cene 11 760 eur.

 

Rely Safari Keňa – Toyota Yaris WRC sa vracia do Afriky

Pretekársky tím TOYOTA GAZOO Racing sa už pripravuje na Rely Safari Keňa. Od 24. do 27. júna sa toto kultové podujatie po takmer 20 rokoch vracia do súťažného kalendára svetového šampionátu FIA v rely. Na africkom kontinente zároveň po prvýkrát uvidíme pretekať vozidlá Toyota Yaris WRC, ktoré aktuálne dominujú rebríčku továrenských tímov i majstrovstvám pretekárskych jazdcov vďaka štyrom víťazstvám v prvých piatich kolách sezóny 2021.

 

 

Hyundai odštartoval na Slovensku predaj nového crossoveru BAYON. Cena začína na 14 490 €.

Hyundai spustil na Slovensku predaj svojho nového crossoveru BAYON. Do triedy subkompaktných SUV prináša prináša expresívny dizajn, vyššie sedenie pre pohodlné nastupovanie a vystupovanie, priestrannosť na špičke svojej triedy, vrátane kufra so základným objemom 411 litrov (334 l pri 48 V mild hybrid) a po sklopení zadných sedadiel až do 1 205 l, prvotriedne bezpečnostné systémy a modernú konektivitu. BAYON sa predáva s troma motorizáciami: 1,2i, 1,0 T-GDI a 1,0 T-GDi s mild hybridnou technológiou. Cena vozidla začína po odrátaní vstupného bonusu na sume 14 490 €. Za príplatok 1 750 € majú zákazníci k dispozícii aj 7-stupňovú automatickú DCT prevodovku, ktorou je možné dovybaviť vozidlo s motorizáciami 1,0 T-GDi, resp. 1,0 T-GDi 48 V. 

 

 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén