Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
ŠPORT

V bitke víťazia štyri kruhy

Hockenheim – Na preteky cestovných automobilov v seriáli DTM sa chodí pozerať dosť ľudí. Na nemeckom Hockenheime sa zišlo 152 tisíc divákov, aby videli rozhodujúcu bitku medzi dvoma značkami – Audi a Mercedesom.

Poznáme majstra sveta v superbikoch

Magny Cours – O titule majstra sveta sa rozhodlo aj v pretekoch motocyklov v sérii World Superbike champions. Na najvyššiu priečku sa dostal James Toseland.

Zaujímavý súboj vo WRC

Katalánsko – Dvanáste preteky v automobilových súťažiach sa odohrávali v katalánskej oblasti a mali dať jedinú odpoveď. Dokáže Sebastien Loeb (Citroën C4 WRC) stiahnuť bodový náskok Markusa Grönholma (Ford Focus WRC) alebo nie?

Alain Menu vyhral už šesťkrát

Brands Hatch – Šampionát WTCC (World Touring Car Championship) má najúspešnejšieho jazdca. So šiestimi víťazstvami v tejto sezóne je ním Alain Menu, ktorý štartuje v tíme Chevrolet.

Casey Stoner majstrom sveta

Motegi – Odpoveď na otázku, kto sa stane definitívne majstrom svete v triede MotoGP, mohla dať Veľká cena Japonska. A nakoniec po zaujímavých pretekoch aj dala.

Stiahnutie Audi v Španielsku

Barcelona – Deväť kôl do konca zostávalo do cieľa, keď Audi stiahlo kompletný tím z predposledných pretekov DTM. Dôvodom boli viaceré kolízie, ktoré boli podľa športového šéfa Audi Wolfganga Ullricha za hranicou únosnosti.

Známy aj druhý majster sveta

Sepang – Už aj motocykloví pretekári odložia onedlho svoje prilby, preto sa „láme“ šampionát aj pri rozhodovaní o obsadení najvyšších priečok. Známy je druhý majster sveta – po Stonerovi v MotoGP stal najlepším Jorge Lorenzo v triede 250 cm3.

V cieli žiarili červení

Interlagos – Brazílska Veľká cena mala dať odpoveď, kto sa stane majstrom sveta F1 2007. Po napínavej zápletke a veľkej smole Lewisa Hamiltona sa nakoniec tešil ten, ktorému sa dávali anjmenšie šance.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén