Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Je Škoda Superb dostupná len v elektrifikovaných verziách?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
NOVINKY

Toyota odhalí nové Aygo X vyrábané v českom závode v Kolíne

Automobilka Toyota potvrdila, že úplne nový crossover pre triedu minivozidiel v segmente A sa bude volať Aygo X a vyrábať v kolínskom závode Toyota Motor Manufacturing v Českej republike. Odhalený bude začiatkom novembra.

 

Nový Volkswagen Taigo v predpredaji na Slovensku

Spoločnosť Porsche Slovakia, s.r.o., autorizovaný importér značky Volkswagen pre Slovensko, spustila predpredaj nového modelu Taigo. S ním po prvý raz prichádza na európsky trh SUV-kupé značky Volkswagen. Taigo sa už dá objednávať a na Slovensku je na výber v troch líniách vybavenia s dvoma benzínovými motormi. K charakteristickým prvkom nového trendového lifestylového modelu okrem zvýšenej polohy sedadiel nad zemou patrí sériovo digitálny združený prístroj, inteligentná digitálna konektivita a najmodernejšie asistenčné systémy, zvyšujúce bezpečnosť a komfort. Uvádzacie ceny modelu Taigo na Slovensku sa začínajú od 16 990 €.

 

Nová ŠKODA FABIA, najpredávanejšie auto na Slovensku, vstupuje na náš trh.

ŠKODA FABIA, suverénne najpredávanejšie auto na Slovensku za uplynulé  roky, dnes prichádza na náš trh so svojou aktuálnou štvrtou generáciou. O jej obľúbenosti svedčí aj to, že počas 22-ročnej existencie tohto modelu bolo celosvetovo predaných viac ako 4,5 milióna kusov. Najnovšia generácia prichádza opäť s tými najvyššími ambíciami, ktoré vychádzajú z najmodernejších technológií, bezpečnostných, ako aj priestorových vylepšení. Zákazníci sa o nich môžu presvedčiť u autorizovaných predajcov značky ŠKODA, kde je nová FABIA k dispozícii už aj na testovacie jazdy. V predpredaji si vozidlo rezervovali už stovky zákazníkov, u ktorých prevláda výbava Style a motorizácia 1.0 TSI 81 kW (110 k).  

RENAULT PREDSTAVUJE NOVÝ TRAFIC

Renault predstavuje nový model Trafic, objednávky sa otvárajú 4. októbra. Naďalej tak značka posilňuje atraktivitu svojej malej dodávky, ktorá dokonale odpovedá potrebám a očakávaniam živnostníkov a korporátnych flotíl. Renault Trafic sa narodil v roku 1980 a je bestsellerom, ktorý si získal viac než 2,2 miliónov zákazníkov v 50 krajinách.

 

Nová Toyota RAV4 ADVENTURE je hybrid, ktorý sa môže vybrať kamkoľvek

Toyota posilňuje atraktivitu a charakter SUV radu RAV4 uvedením novej verzie Adventure, ktorá dopĺňa existujúce verzie Active, Comfort, Selection a Executive a svojím výrazným robustným štýlom hlása pripravenosť vydať sa kamkoľvek do terénu aj na cesty. Na Slovensko dorazí v prvom kvartáli budúceho roka, predaj začne už v priebehu novembra.

 

LEXUS PRINÁŠA NOVÉ ŠTÝLOVÉ VYLEPŠENIA PRE MODEL UX

Lexus prináša rad vylepšení a úprav v oblasti exteriéru aj interiéru pre mestské SUV UX. Bude sa ešte viac líšiť napríklad novým odtieňom laku karosérie, lakovaným lemovaním okolo podbehov kolies alebo markantným čalúnením Tahara. 

PREDSTAVUJEME NOVÝ RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

Nový Megane E-TECH Electric má dnes svoju svetovú premiéru pri príležitosti autosalónu IAA Mobility 2021 v Mníchove.

Svetová premiéra nového modelu Opel Astra v Rüsselsheime

A NEW BLITZ IS BORN – s týmto heslom dnes automobilka Opel predstavila v Rüsselsheime úplne novú šiestu generáciu modelu Astra. V prítomnosti 180 novinárov a pred približne 500 ďalšími zástupcami médií prostredníctvom priameho prenosu predstavil nový model vo svoj prvý deň v spoločnosti Opel nový generálny riaditeľ Uwe Hochgeschurtz. Šéfa automobilky Opel podporil aj Jürgen Klopp, manažér futbalového klubu FC Liverpool. 

 

SsangYong dnes uviedol na slovenský trh nové kombi SUV – Tivoli Grand

Od dnes je možné na slovenskom trhu kúpiť nový model automobilky SsangYong. Ide o model Tivoli Grand, rodinné kombi SUV, ktoré sa zaradí medzi modely Tivoli a Korando. Na slovenskom trhu model Tivoli Grand štartuje už na 16 190 eur s DPH. Jeho najväčšou prednosťou je skvelý pomer ceny a úžitkovej hodnoty a základná veľkosť batožinového priestoru 720 litrov, ktorá sa dá po zložení zadného radu sedadiel rozšíriť až na 1440 litrov. Model okrem iného ocenia všetci, ktorí potrebujú pohodlne prepravovať rozmernejšiu batožinu a predmety, zbaliť celú rodinu na rodinnú dovolenku alebo napríklad odviezť na chalupu všetko potrebné.
 

DS 9: SILA ELEGANCIE

Model DS 9, ktorý predstavuje vrchol ponuky značky DS Automobiles, je veľký reprezentatívny sedan. Vozidlo dlhé 493 cm, široké 193 cm a vysoké 146 cm, s veľkými kolesami s priemerom 690 milimetrov je dynamické a elegantné. Stojí na novej verzii platformy EMP2 (EMP2 V2.3) s dlhým rázvorom (290 cm), čo výrazne zvyšuje ponuku priestoru na zadných sedadlách. Vyznačuje sa prudko klesajúcou strechou v štýle Fastback, ktorá zjemňuje celkovú siluetu.

 

Úplne nová Kia EV6 prináša najvyššiu úroveň bezpečnosti a komfortu vo svojej triede.

Netrpezlivo očakávaný elektrický crossover Kia EV6 sa môže popýšiť vo svojej triede najvyššou úrovňou bezpečnosti a komfortu a tiež balíkom moderných jazdných asistenčných systémov (ADAS). Inovatívne high-tech prvky vo výbave modelu EV6 zmierňujú mnohé z bežných rizík pri šoférovaní. Chránia cestujúcich aj iných účastníkov cestnej premávky, vďaka čomu každá jazda prebieha skutočne intuitívne a uvoľnene.

 

HIPPIE CAVIAR HOTEL: RENAULT VÍZIA 5-HVIEDZIČKOVÉHO ÚNIKU

Na autosalóne v Düsseldorfe zafúka vietor slobody s elektrickým Renault HIPPIE CAVIAR HOTEL

 

 

Na slovenský trh dorazil facelift modelu SsangYong MUSSO Grand

Na slovenský trh práve fyzicky dorazil nový facelift modelu SsangYong MUSSO Grand. Tento praktický a všestranný pick-up v prémiovom prevedení prešiel výraznou úpravou dizajnu v exteriéri. Na slovenskom trhu nové MUSSO Grand štartuje na 26 340 eur s DPH (21 950 eur bez DPH) a za túto cenu ponúka prepínateľný pohon 4x4, elektronickú uzávierku diferenciálu, plnohodnotných päť miest na sedenie a bohatú štandardnú výbavu.

Nový debut na americkom trhu – tu je Corolla Cross!

V USA sa do showroomov onedlho dostane Corolla Cross, nové subkompaktné SUV, dostupné s pohonom  všetkých  kolies (AWD). Americkí vodiči majú na výber z dvoch crossoverov na platforme TNGA-C a počet  SUV v sortimente japonskej značky na tomto trhu narastie na osem.  

 

Až 96% majiteľov je s vozidlami Hyundai spokojných. Najviac s modelmi i10, Santa Fe a i30.

Až 96% slovenských majiteľov a majiteliek vozidiel Hyundai je so svojimi autami veľmi alebo skôr spokojných. 69% z nich v prieskume potvrdilo, že sú so svojimi autami veľmi spokojní, a ďalších 27%, že sú skôr spokojní. Naopak menšiu spokojnosť alebo nespokojnosť s vozidlami Hyundai uviedli iba 2% všetkých vlastníkov automobilov značky Hyundai. Vyplýva to z prieskumu, ktorý slovenský importér značky Hyundai realizoval v apríli a máji roku 2021 formou online dotazníkov a do ktorého sa zapojilo 905 súčasných majiteliek a majiteľov vozidiel Hyundai – fyzických osôb zo Slovenska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén