Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Tip travel
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Využíva Mercedes-Benz E300 de benzínový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

Kórejský spolubrat: Hyundai i30 1.4 16V

Ambície juhokórejských značiek v Európe sú už dlhší čas známe, po vozidle Kia cee´d prišiel na scénu Hyundai i30. Obaja príbuzní zdieľajú rovnakú podlahovú platformu.

Generačná výmena: Škoda Fabia 1.9 TDI

Dvojka v poradí nastupuje po 630 tisíckach predaných Fabií prvej generácie. Ćas života predchodkyne sa naplnil po siedmich rokoch, nasleduje výmena stráží. Nová Fabia je nápadná predkom podobajúcim sa na Roomster.

S európskym poslaním: Kia Magentis 2.0 CRDI

Juhokórejská automobilka Kia má v rámci svojej obchodnej politiky čo ponúknuť aj v rámci strednej triedy. Výzorom zaujímavý automobil dostal názov Magentis a my sme sa s ním povozili s motorom 2.0 CRDI pod kapotou.

Priestorový maximalista: Dacia Logan MCV 1.6 MPI

Chcete mať rázvor 2900 mm a základ batožinového priestoru 700 litrov? V kompaktnom formáte vozidiel podobné neexistuje, iba Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle).

Pozvánka mimo bežnú cestu

Značka Nissan má vo svojom portfóliu viacero zaujímavých automobilov, ktoré sa môžu v plnom nasadení predstaviť aj v teréne. Medzi túto pospolitosť môžeme zaradiť model X-Trail a Navaru.

© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén