Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
Zobraziť iba značku:
TESTY

Jeep Gladiator Overland 3.0 V6 8A: Odvážny rančer

Vo svete plnom rozmaznaných SUV, ktoré sa zväčša do terénu nikdy nedostanú, sú naozajstné terénne autá výnimočné zjavy. Ako sa žije s terénnym, pracovným pickupom?

 

FIAT Doblo Combi 1.5 BlueHDi: poslušný pracant

Existuje kategória áut, ktorú si v premávke veľmi nevšímame. Chvíľu som mal dokonca pocit, že už ani nie je v ponuke, že tento typ vozidiel jednoducho vymrel. Lenže nie je to tak. Automobilky naň nezanevreli a v ponuke ho majú. Malé úžitkové vozidlá. Do redakčnej garáže nám zaparkoval Fiat Doblo Combi.

 

Škoda Enyaq iV 60 Loft: elektromobil na každý deň

Po dlhšom čase nám v redakcii pristála Škoda Enyaq. Nie je to prvý raz, čo sme tento mladoboleslavský elektromobil mali v redakčných službách, tentoraz však prišiel v príjemnej výbave Loft.

 

Renault Arkana E-Tech full hybrid 145: štýlovo každý deň

Francúzskej automobilke Renault v oblasti dizajnu ostatné roky ide karta. V čase, keď sa množstvo áut na seba až priveľmi podobá si Renault udržiava poznateľnú tvár, ktorá je moderná, vie čo je „trendy“ a pritom ostáva svojská. Ak niekto vyberá auto podľa výzoru, tu je na správnej adrese. 

Renault Austral 1,33 TCe HEV: pod tlakom očakávaní

Renault Austral to od začiatku nebude mať jednoduché. Je v preplnenom segmente a pod tlakom očakávaní z každej strany. Nároky naň kladie hlavne automobilka, ktorá sa Australom pokúša nahradiť viacero „vypadnutých“ modelov. Na rodinnom výlete sme si vyskúšali, či sa Renault neprerátal.

 

Peugeot 408 1,2 PureTech: športovo naladený elegán

Znalci francúzskeho Peugeotu spozornejú vždy, keď označenie modelu začína štvorkou, ktorá patrí jeho strednej triede. Moderná 408 svoju históriu trocha hodila za hlavu, no neostala jej nič dlžná. Peugeot 408 je hrdým nástupcom ikonických sedanov a bude naďalej reprezentatívnym „vozením“.

 

Volkswagen Polo GTI: adrenalínový drobec

V súčasnosti v automobilovom priemysle prebieha revolúcia. Plní titulné stránky automobilových magazínov a Európa v nej hrá dôležitú úlohu. Chce vymeniť autá so spaľovacím motorom za vozidlá na elektrinu.

Škoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4: Voľba istoty

Turbulentné časy v automobilovom priemysle okliešťujú ponuku vozidiel. Vývoj v Európskej únii sa radikálne mení a snaží sa prikloniť k elektromobilite. Bude to neľahká cesta. Pomôcť jej má legislatíva. Preto test dvojlitrového naftového štvorvalca so štvorkolkou v roku 2023 vyzerá opovážlivo. Na druhej strane, je to jedna z najlepších volieb, po ktorej môžete „z toho starého sveta“ siahnuť. Škoda Kodiaq vie presvedčiť karosériou, interiérom a v tomto prípade aj pohonom.

 

Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSG Style: voľba istoty

Minulý rok na jeseň sme mali v relácii Autosalón Volkswagen Golf vo verzii R. Jeho vášnivé benzínové srdce mi robilo veľkú radosť a nevedel som sa ho nabažiť. Vydarený pätdverový hatchback síce vedel sem-tam jazdiť aj s rozumným apetítom, na základnú filozofiu modelu Golf však nedočiahol. 

Fiat Tipo Style 1.0: Pomocník bez emócii

Veľa sa o ňom nerozpráva, pritom má čo ponúknuť. Nemá emóciami prešpikovaný dizajn, ani super modernú technológiu s obrovskými dotykovými displejmi. Je to tak trocha stará škola, ktorá v sebe skrýva poctivé auto do každého počasia. Fiat Tipo presvedčí ako výborný služobník.

 

 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén